Hasköy Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozyel'e Emanet - Son Dakika
Yerel

Hasköy Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozyel'e Emanet

Hasköy Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozyel\'e Emanet

Muş’un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine uzun yıllar Hasköy’de idarecilik yapan Necdet Bozyel vekaleten görevlendirildi.

03.09.2014 14:37

Muş'un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine uzun yıllar Hasköy'de idarecilik yapan Necdet Bozyel vekaleten görevlendirildi.

Ali İhsan Yanılmaz'dan boşalan Hasköy Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Necdet Bozyel vekaleten atandı. Hasköy halkı tarafından tanınan ve kariyeri ile de vatandaşlar tarafından takdir edilen isim olan Bozyel "Eğitim seviyesini en yüksek çıtaya çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

NECDET BOZYEL KİMDİR?

İlk göreve 2001 yılında Muş'un Bulanık ilçesi Doğantepe köyünde yetkili okul müdürlüğü görevini 2 yıl sürdürdükten sonra 2003 yılında ise Hasköy'e bağlı Eşmepınar ilköğretim okuluna atandı. 2007 - 2008 yılları arasında Korkut kız yatılı bölge ortaokulunda müdür yardımcılığı görevini yürüttü. 2008 - 2010 yılları arasında müdür atamasıyla tekrar Eşmepınar ilköğretim okulunda Müdürlük görevine başladı. Buradaki görevinin ardından 2010 yılında Hasköy merkez 100. Yıl Gazi İlköğretim Okulu'nda 2014 yılına kadar okul müdürlüğü yaptı. Bozyel evli ve bir çocuk babasıdır. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasköy Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozyel'e Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement