Hayırsever Vatandaştan 3 Adet Jet-Sky - Son Dakika
Yerel

Hayırsever Vatandaştan 3 Adet Jet-Sky

Hayırsever Vatandaştan 3 Adet Jet-Sky

Akçakocalı hayırsever iş adamı Fedai Karabıyık tarafından Akçakoca Belediyesine 3 adet Jet-sky hediye edildi.

02.07.2014 15:44

Akçakocalı hayırsever iş adamı Fedai Karabıyık tarafından Akçakoca Belediyesine 3 adet Jet-sky hediye edildi. Jet-sky'leri kullanacak olanlar sertifikalarını aldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Jet-Sky kullanıcılarına sertifikaları kendi elleriyle verirken, hibe edilen 3 Jet-sky'nin yanı sıra Karaburun plajında kullanılan özele ait bir adet Jet-Sky'ninde kiralandığını ifade etti.

Başkan Yemenici belediyeye hibe edilen deniz araçlarının Çuhallı, Edilli ve Çayağzı plajlarında görevlendirileceğini belirterek "İhtiyaç duyulan yeni bir kaç adet daha araç var, bu sene yada en geç önümüzdeki yaz sezonuna yetişecek şekilde deniz araçlarını filomuza katacağız" dedi.

Yemenici, Jet-sky kullanıcılarının maaşlarına yönelik "Sezonluk olarak çalışan arkadaşlarımızın maaşları Belediyemiz tarafından karşılanacaktır. 8 Jet-sky kullanıcımız bir günlük kurs görerek sertifikalarını veriyoruz. Her deniz aracında 2 personel bulunacak bir kişi aracı kullanırken diğer kişi arkasında boğulmalara müdahale edecektir. Bu araçlarımız can kurtarmaya yönelik imal edilmiştir. Sportif amaç ile kullanılmayacaktır. İnşallah, bu yaz sezonunda bir can kurtarmak bizi mutlu ve bahtiyar edecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaan Kaya öğretici tarafından kurs gören 8 kişiye sertifikaları takdim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever Vatandaştan 3 Adet Jet-Sky - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement