Hazinemiz Ailemiz" Fotoğraf Yarışması Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hazinemiz Ailemiz" Fotoğraf Yarışması Açıldı

Hazinemiz Ailemiz" Fotoğraf Yarışması Açıldı

“Hazinemiz Ailemiz” projesi çerçevesinde Ulusal Fotoğraf Yarışması açıldı.

21.05.2014 14:11

"Hazinemiz Ailemiz" projesi çerçevesinde Ulusal Fotoğraf Yarışması açıldı.

Malatya Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu'nda Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar ve Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) üyesi Dr. Nihan Aladağ düzenlenecek fotoğraf yarışması hakkında bilgi verdi. Batar, 2014 yılı lokomotif projesi olarak belirlenen "Hazinemiz Ailemiz" projesinin günümüz dünyasında aileyi ve dolayısıyla toplumu tehdit eden sorunlara yönelik farkındalık uyandırıp, çözüm odaklı çalışmalar yürütmek ve bu kapsamda toplumun tamamını kapsayan aile kavramının önemine vurgu yapmak amacıyla hazırlanmış olduğunu söyledi.

Ulusal bazda düzenlenen yarışmanın detayları hakkında bilgi veren Batar, yarışmacıların renkli veya siyah beyaz fotoğraf çekimleri ile yarışmaya katılabileceğini, müracaatların 17 Ekim 2014 saat 23: 00'a kadar www.tfsf.org.tr sitesinden fotoğrafları yükleyerek katılabileceklerini söyledi. Ödüllü fotoğraf yarışmasında birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL ve 2 adet mansiyon ödülüne 500 TL verileceğini söyleyen Batar, yarışma ile ilgili detaylı bilgilere www.tfsf.org.tr ve hazinemizailemiz.com sitelerinden ulaşılabileceğini kaydetti.

MAFSAD üyesi Dr. Nihan Aladağ da fotoğraf severleri bir araya getirecek bu çalışmanın önemli olduğunu söyledi. Düzenlenecek fotoğraf yarışmasının seçici kurulunda Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu, MAFSAD Başkanı İnan Orhan, Fotoğraf Sanatçısı İsa Çelik, Fotoğraf Sanatçısı Erden Cantürk ve kendisinin yer alacağını belirten Aladağ, tüm fotoğraf severleri yarışmaya beklediklerini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hazinemiz Ailemiz' Fotoğraf Yarışması Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement