Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, hafta sonu Trabzon deplasmanında Akçaabat Tütün Spor ile oynayacakları maçta hedeflerinin galip gelmek olduğunu söyledi.

23.01.2014 14:01

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, hafta sonu Trabzon deplasmanında Akçaabat Tütün Spor ile oynayacakları maçta hedeflerinin galip gelmek olduğunu söyledi.

Şenel, Hentbol Erkekler 1. Ligi'nin ikinci yarı maçlarına geçtiğimiz hafta sonu İzmir deplasmanında oynadıkları Göztepe maçı ile başladıklarını hatırlattı.

İzmir'e mutlak galibiyet için gittiklerini ancak son saniyede yedikleri yedi metre golü ile maçın berabere bittiğini ve bu zor deplasmandan bir puanla ayrıldıklarını ifade eden Şenel, "Bundan sonra hataların telafisinin olmadığı dönemler var, lig sonunda atılan bir gol veya alınan bir puan takımların süper lig kaderini belirleyebilir. Taşova YİBO olarak şu an ligin zirvesindeyiz. Bu hafta sonu Trabzon deplasmanında Akçaabat Tütün Spor maçından mutlak galip gelerek hem zirvedeki yerimizi korumak hem de rakiplerimizle puan farkını açmak istiyoruz" dedi. - Amasya

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement