Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Kastamonu Belediyespor'u yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor.
Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını anlattı.
Vurgun, hafta sonu sezonun ilk karşılaşmasına çıkacaklarını dile getirerek, "Rakibimiz bünyesinde çok sayıda milli takım oyuncusunu barındıran iyi bir ekip. Bu yüzden mücadelesi çok, bol pozisyonlu, seyri zevkli ve zor bir karşılaşma olacak. Amacımız, taraftarımızın da desteğiyle salondan galip ayrılıp lige kazanarak başlamak" dedi.
Vurgun, sporcularının galibiyete ulaşacak güçte olduklarını kaydetti. - Rize
Son Dakika › Yerel › Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?