Hesap Verebilir Yönetim ve Öğretmenler Buluşması - Son Dakika
Yerel

Hesap Verebilir Yönetim ve Öğretmenler Buluşması

Hesap Verebilir Yönetim ve Öğretmenler Buluşması

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Hesap Verebilir Yönetim ve Öğretmenler Buluşması" projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, 50 gönüllü öğretmen ile bir araya geldi.

27.10.2013 14:08

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Hesap Verebilir Yönetim ve Öğretmenler Buluşması" projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, 50 gönüllü öğretmen ile bir araya geldi.

Nezihe Yalvaç Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen toplantıya katılan öğretmenler, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından sanat müziği eşliğinde karşılandı.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, eğitimde kalite ve başarı çıtasını daha da yukarılara taşımak için, proje kapsamında il genelinde ayda 50 öğretmen olmak üzere, 10 ayda toplamda 500 öğretmen ile bir araya geleceklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk olarak Adana'da uygulan proje kapsamında yeni eğitim sistemi, eğitimdeki talep ve beklentileri, projenin paydaşları olan öğretmenlerin edindikleri deneyimleri birbirlerine aktarmalarını hedeflediklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Selamet, "Okullarımızda sık sık toplantılar yaparak öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz. Öğretmenlerimizle iletişimi güçlendirmek adına sosyal medya araçlarını olabildiğince fazla kullanıyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, yaptığımız iş ve işlemlerde hesap verebilirliği, öğretmenlerimizin sorunlarını ve taleplerini karşılıklı olarak dinlemek üzere bir araya gelmeyi planladık. Bu amaçla bugün il yöneticilerimizi öğretmenlerimizle buluşturduk. Bugün burada eğitim-öğretimle ilgili konuları bir aile ortamında paylaşacağız" dedi.

Toplantıda söz alan Milli Mensucat Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Muhammet Sıddık Özdemir, "Toplantıya gelmeden önce bu toplantının da diğer toplantılar gibi amir-memur ilişkisi şeklinde olacağını düşünmüştüm. Bugün samimi bir ortam buldum, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öğretmenlerine sahip çıktığını, fikirlerine saygı duyduğunu gördüm. Bu durumdan çok memnunum" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Selamet, oldukça verimli ve mutlu bir ortamda geçen toplantının ardından öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hesap Verebilir Yönetim ve Öğretmenler Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement