Hgyd Yönetimi Vali Başköy'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hgyd Yönetimi Vali Başköy'ü Ziyaret Etti

Hgyd Yönetimi Vali Başköy\'ü Ziyaret Etti

Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği bir dizi ziyaretlerde bulundu.

11.06.2014 19:59

Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Çorum Valisi Sabri Başköy'ü ziyaret eden HGYD yönetimi daha sonra Vali yardımcıları Osman Ebiloğul ile Ali Sürmen, son olarak ise İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kayayı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sabri Başköy, geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini oluşturan Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'ni tebrik ederek, Dernek Başkanı seçilen Birkan Demirci'ye başarılar diledi.

HGYD Başkanı Birkan Demirci ise Vali Başköy'e basın mensuplarına karşı yaklaşımı ve yakın ilgisi nedeniyle teşekkür ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Başköy'ü ziyaretin ardından dernek yöneticileri, basından sorumlu Vali Yardımcısı Hamdi Bolat ile derneklerden sorumlu Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen'i makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştüler. HGYD yöneticileri son olarak İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya'yı makamında ziyaret ettiler.

HGYD'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, hizmet götürürken kesinlikle ayrım yapmayacaklarını, tüm renklere aynı mesafede yaklaşacaklarını belirtti.

Hizmette geri kalmış belde ve köylere ağırlık vererek o bölgeleri diğer yerleşim birimlerinin seviyesine getirmeye çalışacaklarını belirten Kaya, temel amaçlarının Çorum'un bütününe hizmet etmek olduğunu, 5 yıllık dönemin sonunda alın akıyla görevi tamamlayarak seçmenlerin karşısına çıkacaklarına inandığını kaydetti.

İl Genel Meclisi'nde tüm partiler ve üyelerle uyum içinde çalıştıklarını, birçok kararı da oybirliğiyle aldıklarını sözlerine ekleyen Kaya, "Muhalefet elbette ki olacaktır. Muhalefetteki arkadaşlarla birlikte uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Huzurlu bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu uyum başarı ve verimlilik getirecektir. Uyumlu çalışmanın devam edeceğine inancım tamdır" dedi.

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (HGYD) Başkanı Birkan Demirci ise, meclisin başarılı çalışmalara imza atacağınıza inandığını belirtti.

İl Genel Meclisinin kentin en önemli hizmet kurumu olduğunu kaydeden Demirci, "Basın olarak bizim amacımız da Çorum'a hizmet. Bu nedenle İl Genel Meclisi ile işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak istiyoruz. Çorum'u hep birlikte büyütelim. Çatı ne kadar geniş olursa nefes almamız da o kadar rahat olur. Özellikle turizm konusunda basın ve İl Genel Meclisi müşterek çalışmalar yapabilir. Çorum'un gelişmesinde turizmin büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hgyd Yönetimi Vali Başköy'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement