Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Herkes İçin Spor
(HİS) Federasyonu Sinop İl Temsilcisi Özkan Akar, bireylerin geleceğe yönelik yapacakları en önemli yatırımın düzenli fiziksel aktivite olduğunu bildirdi.
Akar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının çocukluk çağından itibaren bireylere düzenli aktivite alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi.
Fiziksel aktivitenin yetişkin ve yaşlılık döneminde olumlu etkilerini görebilmek için özellikle çocukluk ve ergenlik dönemönde düzenli fiziksel aktivite yapma alışkanlığı kazanılması gerektiğini kaydeden Akar, bu kapsamda çocukların yaşlarına uygun spora veya egzersiz programlarına yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
Muhabir: Halit Gümüş/ Fatma Kalay
Yayıncı: Dilek Sezen - SİNOP
Son Dakika › Yerel › His Federasyonu Sinop İl Temsilcisi Akar'dan Fiziksel Aktivite Çağrısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.