Hisarcık'ta Myo Öğrencilerine Dondurma Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Myo Öğrencilerine Dondurma Dağıtıldı

Hisarcık\'ta Myo Öğrencilerine Dondurma Dağıtıldı

Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Meslek Yüksekokulu öğrencilerine dondurma dağıtıldı.

04.06.2016 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Meslek Yüksekokulu öğrencilerine dondurma dağıtıldı.

Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Emre Özcan ve Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var öğrencilere 500 paket dondurma dağıttı.

Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, Meslek Yüksekokulunda ilk defa gerçekleştirdikleri dondurma dağıtımına öğrencilerin ilgisinden memnun olduğunu söyledi.

Var,"Dernek olarak Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz arasında birlik, beraberliği sağlamak, ayrıca Yüksekokulunun tercih edilebilirliğinin arttırılmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz dondurma dağıtımına katılımlarından dolayı tüm öğrencilere teşekkür ediyorum. Mezun olan arkadaşlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum" dedi.

Öğrenciler, dondurma dağıtımından dolayı Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneğine teşekkürler ettiler. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Myo Öğrencilerine Dondurma Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement