Hizan'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Hizan'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Hizan\'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bitlis'in Hizan ilçesinde, kurumlar arası düzenlenen, Halı Saha Futbol Turnuvası yapılan final maçı ile birlikte sone erdi.

22.04.2013 13:16  Güncelleme: 13:27

Bitlis'in Hizan ilçesinde, Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce düzenlenen kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası yapılan final maçı ile birlikte sone erdi.

Hizan ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen 'Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası' 20 takımın katılımıyla başlamıştı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar üst tura çıkma başarısı gösterdi. Turnuva yapılan final karşılaşmasının ardından son buldu. Final maçının ardından ilk üçe giren takımlara ödülleri kurum amirlerince verildi. Yapılan ödül töreninde turnuva birincisi olan Hizan Merkez Aile Sağlığı Merkezi futbol takımına ödülü İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Akagündüz tarafından, ikinci olan Eğitim-Sen futbol takımına İlçe Garnizon Komutanı Vekili Yüzbaşı Tolga Çetin tarafından ve son olarak 3. olan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü futbol takımına ise İlçe Belediye Başkanı Arif Taylan verdi.

Yapılan kurumlar arası halı saha futbol turnuvası final maçına İl sağlık Müdürü Dr. Erkan Akagündüz, İlçe Jandarma Komutanı V. Yüzbaşı Tolga Çetin, Belediye Başkanı Arif Taylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şiar Gümüş, Eğitim-Sen Bitlis Şube Başkanı Savaş Ülkü, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizan'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement