Horasan'da Belediye Hizmetleri - Son Dakika
Yerel

Horasan'da Belediye Hizmetleri

Erzurum'un Horasan İlçe Belediye Başkanı Abdulhatem Bastem, 2012 yılının belediye hizmetleri açısından dolu dolu geçeceğini söyledi.

02.01.2012 15:00

Erzurum'un Horasan İlçe Belediye Başkanı Abdulhatem Bastem, 2012 yılının belediye hizmetleri açısından dolu dolu geçeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Bastem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumun çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Bastem, şunları kaydetti:

"2011 yılı Horasan Belediyesi adına hizmet açısından çok verimli geçmiştir. 2012 yılında da bir çok değişik alanda yeni hizmetler sunmayı planlıyoruz. Spor alanındaki hizmetler olarak, fidanlık mesire alanındaki halı sahamızın üstünü ve çevresini geçen yıl kapatmıştık. Bu yıl da halı sahanın ısıtma sistemini yenileyeceğiz. Futbol sahasının yanına kapalı voleybol ve basketbol sahası yapacağız. İlçe merkezinde uygun bir alana fitness aletlerini kuracağız. Belediye bünyesinde güreş müsabakaları düzenleyeceğiz. Çocuk ve aile parkı yapacağız. Ulaşım alanında belediyeye alacağımız 2 otobüsle şehir içi ring servisi başlatacağız."

Bastem, parke taşı döşeme çalışmalarına devam edeceklerini, kültür faaliyetleri konusunda ise Horasan Kültür ve Sanat Festivali'nin ikincisini düzenleyeceklerini bildirdi.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Horasan'da Belediye Hizmetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement