Horsunlu Alt Sıralardan Uzaklaşmak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Horsunlu Alt Sıralardan Uzaklaşmak İstiyor

Horsunlu Alt Sıralardan Uzaklaşmak İstiyor

Aydın Birinci Amatör Küme 1.grup takımlarından Horsunlu İdman Yurduspor, alt sıralardan kurtularak seri yakalamak istiyor.

07.10.2013 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Birinci Amatör Küme 1. grup takımlarından Horsunlu İdman Yurduspor, alt sıralardan kurtularak seri yakalamak istiyor. Ligin ilk iki haftasında evinde Karacasuspor'a 5-1 ve deplasmanda Pamukspor'a 3-0 yenilen Mavi-siyahlılar ligin üçüncü hafta karşılaşmasında da 9 kişi kalmasına rağmen Kuyucakspor'u 3-2 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Ligde şampiyonluk hedefleyen Karacasuspor'a sahalarında 5-1 mağlup olarak lige kötü başladıklarını ifade eden Horsunlu İdman Yurduspor yöneticisi Arif Yılmazoğlu; "Ağır mağlubiyetin ardından Pamukspor deplasmanında 30. saniyede golü erken yedik ve 40. dakikada da 10 kişi kaldık. Bu nedenle oyundan düştük 85 ve 88. dakikalarda yediğimiz gollerle de 3-0 mağlup ayrıldık. Futbol şansı üçüncü haftada da bize gülmedi ve bu hafta da 3 kırmızı kart birden gördük. Hakemlerimizin daha dikkatli ve daha anlayışlı olmasını istiyoruz. Takım olarak hedefimiz ligi ilk beş içinde bitirmek. Pamukören de oynayacağımız Pamukörenspor maçını da kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Pamukören maçına da kazanarak seri yakalamak istiyoruz. Pamukören maçında kırmızı kart cezalısı Gani Yılmaz, Oğuzhan Yeter ve Samet Kılıç dışında eksiğimiz bulunmuyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Horsunlu Alt Sıralardan Uzaklaşmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement