Hoş Geldin Bebek Kampanyası Tüm Hızıyla Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Hoş Geldin Bebek Kampanyası Tüm Hızıyla Sürüyor

Hoş Geldin Bebek Kampanyası Tüm Hızıyla Sürüyor

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ailelerin yaşadığı adreslere giderek içinde bebek eşyalarının bulunduğu hediye paketlerini bizzat teslim ediyor.

10.06.2014 13:03

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ailelerin yaşadığı adreslere giderek içinde bebek eşyalarının bulunduğu hediye paketlerini bizzat teslim ediyor. Bugüne kadar 700 bebeğe ulaşan ekipler dünyaya gözlerinin açan her bebek için çalışmaya devam edecek.

Bayraklı'nın bebekleri "Hoş geldin bebek" kampanyası ile hatırlanmaya devam ediyor. Bayraklı Belediyesi, yeni doğandan 3 aylık bebeklere kadar tüm bebeklere muhtarlık kayıtlarından ulaşıyor. Ekipler daha sonra bebeklerin adreslerine ekip yollayarak içinde 80lik bebek bezi paketi, ıslak havlu, cam biberon, emzik, çıngıraklı sulu dişlik ve önlük bulunan hediye paketlerini teslim ediyor.

"ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN"

2014 yılı başlangıcıyla projenin startını verdiklerini kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Projede bugüne kadar 700 bebeğe paket hediye ederek başladık. Hediyelerimiz 0-3 aylık bebekleri kapsıyor. Bu dönemde hepimizin de bildiği üzere bebeklerin de ihtiyaçları fazla oluyor. Biz de Bayraklı Belediyesi olarak bu mutlu günde çorbada tuzumuz olsun istedik. Faydamız olduysa ne mutlu bize. Bizim bebeklerimize ulaşabilmemiz için ailelerimiz muhtarlıklara çocuklarını kaydettirmeleri gerekiyor" diye konuştu.

AİLELER MEMNUN

Bayraklı Belediyesi'nden gelen hediye paketlerinden dolayı hayli memnun olduklarını dile getiren aileler, "Hatırlandığımızı bilmek güzel. Mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hoş Geldin Bebek Kampanyası Tüm Hızıyla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement