HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı Halepçe Katliamını Kınadı - Son Dakika
Yerel

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı Halepçe Katliamını Kınadı

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı Halepçe Katliamını Kınadı

Halepçe katliamının yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yayınlayan HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, katliamı kınadıklarını belirtti.

16.03.2015 07:42

HÜDA PAR'dan Halepçe açıklaması

HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Halepçe katliamının tarihin şahitlik ettiği en büyük katliamlarından biri olduğunu ifade etti.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Halepçe katliamının 27.yıldönümü nedeniyle kınama mesajı yayınladı.

''Sakın, ALLAH'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma. Şüphesiz ki Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.'' Ayeti ile başlayan Doğru, son yüzyılın İslam coğrafyası özellikle Ortadoğu'nun sayısız katliamlara şahitlik ettiğine dikkat çekerek, "Tarihin sayfalarını karartan bu katliamlardan Ümmetin sahipsizleri Kürtler ve Kürt Coğrafyası da fazlasıyla nasibini aldı. Yakın zamanda gerçekleştirilen bu katliamların en büyüklerinden biri de Halepçe Katliamı'dır" dedi.

Halepçe trajedisinin, tarihin en vahşi katliamlarından biri olduğuna işaret eden Doğru, "Gökkubbenin altında tarihin şahidlik ettiği en büyük katliamlardan biridir. İslam Ümmetinin sessizliği başta olmak üzere sözüm ona insan hakları savunucusu olduklarını söyleyenlerin kör ve sağır kalmaları Mustazaaf Halkımızın acılarının katlanmasına sebep olmuştur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı Halepçe Katliamını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Aziz: Un nebin yek üne bımrın yek bı yek 0 0 Yanıtla

Advertisement