Hükümet Konağında Yaşlı ve Engelliler İçin Düzenleme - Son Dakika
Yerel

Hükümet Konağında Yaşlı ve Engelliler İçin Düzenleme

Hükümet Konağında Yaşlı ve Engelliler İçin Düzenleme

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde hükümet konağında yaşlı ve engellilerin daha iyi hizmet alabilmeleri için düzenleme yapılıyor

20.07.2013 13:36

Acıpayam Kaymakamlığı, Hükümet Konağı'ndan engelli ve yaşlı vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için binada çeşitli düzenlemeler yaptırıyor.

Acıpayam'da 4 katta 10 farklı kurumun hizmet verdiği Hükümet Konağı'nda engelli ve yaşlılar için merdiven boşluğuna asarsör yapımına başlanırken, bina girişinin de engellilerin rahat giriş çıkışı için düzenleneceği bildirildi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, yaptığı açıklamada, Hükümet Konağı'na kamu hizmetleri için çok sayıda vatandaşın geldiğini belirterek, özellikle engelli ve yaşlıların işlerini yapabilmek ve tüm katlara ulaşabilmek için oldukça zorlandıklarına dikkati çekti.

Bu nedenle binaya asansör kurmak için çalışma başlattıklarını dile getiren Kalkar, "Asansör hizmete girdikten sonra hükümet konağına gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız kolaylıkla üst katlara çıkarak işlemlerini yaparak, takiplerini sürdürebilecekler. Vatandaşlarımıza kamu kurum ve kuruluşlarımızın sunmuş olduğu hizmetlere erişimlerinde büyük kolaylık sağlanmış olacak. Bina girişi de engellilerin rahat giriş çıkışı için düzenlenecek" dedi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hükümet Konağında Yaşlı ve Engelliler İçin Düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement