Huzurevi Sakinleri Ney Konseriyle Coştu - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Sakinleri Ney Konseriyle Coştu

Huzurevi Sakinleri Ney Konseriyle Coştu

Burhaniye'de Gönül Elçileri'nin organizatörlüğünde Kenan Sucuoğlu Huzur Evin'de kalan 29 yaşlı için düzenlenen ney konseri büyük ilgi gördü.

28.03.2013 15:15  Güncelleme: 15:22

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Ali Uslanmaz'ın eşi Hayriye Uslanmaz'ın öncülüğündeki Gönül Elçileri'nin organizatörlüğünde Kenan Sucuoğlu Huzur Evin'de kalan 29 yaşlı için düzenlenen ney konseri büyük ilgi gördü.

Tanınmış neyzen Ferit Yavuz'un çaldığı şarkılarla coşan yaşlılar oyunlar oynadı. Ayvalık'ta bir konser için gelen tanınmış Neyzen Ferit Yavuz, Burhaniye'deki yaşlıları da sevindirdi. Konsere neyle İstiklal marşını çalarak başlayan Ferit Yavuz'un çaldığı şarkılar yaşlıları coşturdu. Kimi hüzünlenirken kimi de müziğin ritmine uyarak dans etti.

Konserin ilgi gördüğünü anlatan Neyzen Ferit Yavuz, "Bu güzel konserlere İstanbul Darülacezede başladık. Fakat burada Burhaniye'de de bu güzel insanlarla buluştuk. Çok güzel oldu. Herkese iyi günler neyin ömrü gibi uzun ömürler diliyorum" dedi. Huzurevi sakinleri de" Bizi yalnız bırakmıyorlar. Çok duygulandık. Allah sizden razı olsun. Biz, sizin sayenizde kendimizi yalnız hissetmiyoruz. Sizin sayenizde burada yaşıyoruz' derken, Huzurevi müdürü Seviye Aküzüm de, "Biz aralıklarla güzel organizasyonlar düzenliyoruz. Yardım severlerin sayesinde. Bu güzel organizasyonu da gönül elçileri düzenledi. İlk kez ney ustasını dinleme fırsatını buldular. Sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Çok güzel eğlendik. İstanbul'dan gelip ney konseri veren Ferit Yavuz'da da teşekkür ediyorum. Çok eğlenip oynadık"

dedi.

Kaymakam Ali Uslanmaz'ın eşi Hayriye Uslanmaz da Neyzen Ferit Yavuz'a çiçek vererek teşekkür etti. Hayriye Uslanmaz, huzurevi ziyaretlerinin devam edeceğini açıkladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Sakinleri Ney Konseriyle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement