Huzurevi Sakinleri Ödemiş Protokolünü Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Sakinleri Ödemiş Protokolünü Ağırladı

Huzurevi Sakinleri Ödemiş Protokolünü Ağırladı

Ödemiş Belediyesi, ’Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında yemek düzenlendi.

24.03.2015 16:11

Ödemiş Belediyesi, 'Yaşlılara Saygı Haftası' kapsamında yemek düzenlendi.

Ödemiş Belediyesi, 18- 22 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevinde yemek düzenledi. Yemeğe, Kaymakam Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Yüzüak, Belediye Başkanı Mahmut Badem eşi Nevin Badem, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muharrem Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez ile belediye meclis üyeleri katıldı. Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından Belediye Başkanı Mahmut Badem bir konuşma yaptı. Badem, "18- 21 Mart tarihleri arası sizlerin haftası olarak kutlanıyor. Bizde bu hafta ile birlikte sizlerin yanında daha çok olmaya çalışıyoruz. Günlük hayatımızın ve görevlerimizin bizlerin sırtına ağır yükler yüklüyor. Aslında her zaman sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Ama bu gibi haftalarda, bayramlar da burada oluyoruz. Bu bizim eksiğimizdir. Her ay yanınıza uğramaya çalışıyorum. Müdürlerimizden bilgiler alıyorum. Yerel yönetim olarak amacımız sizlerin üşümeden burada yaşaması, karnınızın en iyi şekilde doyurulmasıdır. Haftanız kutlu olsun sağlıklı sıhhatli günler diliyorum" dedi.

Kaymakam Celil Ateşoğlu da, Yaşlılar Haftasını kutlayarak, "İlk kez belediye bünyesinde huzurevi olan bir ilçede görev yapıyorum. Daha önce görev yaptığım ilçelerde bu hizmetleri Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler Müdürlükleri yapıyordu. Ödemiş Belediyesi kontrolünde 50 kişi kapasiteli bir huzurevinin olması çok iyi. Aynı zamanda yine belediye bünyesinde Ödemiş'e ve çevreye hizmet veren kadın sığınma evi ile barınma evlerinin olması da çok etkileyici hizmetler. Her zaman yanınızda olmayı bizler gerçekten istiyoruz ama görevlerimizin yoğunluğu da buna izin vermiyor. Bugün burada samimi çok sıcak bir ortamda sizlerle yan yana olmaktan bende mutluyum. Haftanız kutlu olsun. Herkese sağlıklı günler diliyorum" şekliden konuştu.

Huzurevi sakinlerinden İlhan Cabbaroğlu ise şöyle konuştu:

"Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin gönül yarasına merhem oldunuz. Bizim ya gönlümüz yaralı yada bir kanadımız kırık olduğu için buradayız. Huzurevimiz her şeyi ile bize çok iyi bakıyor. Bu durum Ödemiş'in bir güzelliğidir. Bu hizmetleri bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ediyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Sakinleri Ödemiş Protokolünü Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement