Antalya'da huzurevlerinde kalan ve ocak ayında doğan 60 kişi, Roman müziği eşliğinde doğum günlerini kutladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Fethi Bayçın huzurevlerinde kalan ve doğum günleri ocak ayında olan 60 huzurevi sakini için Değirmenönü Kültür Merkezi'nde kutlama programı düzenledi. Roman müziği eşliğinde doyasıya eğlenen yaşlılara huzurevi görevlileri ve mahalle sakinleri de eşlik etti.
Muratpaşa Belediyesi Sosyal Hizmet Uzmanı İlyas Daştan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'daki üç huzurevinde kalan 60 kişinin doğum günlerini kutlamak için Yeni Nesil Romanlar Derneği ile kutlama programı düzenlediklerini söyledi.
Huzurevi sakinlerine kaliteli bir zaman geçirmek istediklerini ifade eden Daştan, "Yaşlıların eğlenerek, zevk alarak, hoş zaman geçirmelerini istedik. Roman müziği eşliğinde doyasıya oynayıp eğlendiler, doğum günü pastası yediler. Huzurevlerinde kalanlarla tanışma fırsatı buldular" dedi.
Muratpaşa Belediyesi Huzurevinde kalan Ahmet Tatoğlu ise farklı bir gün geçirdiklerini söyledi. Tatoğlu, yaşlılara yönelik aktiviteler yapıldığı takdirde hayata daha çok bağlandıklarını kaydetti.
Programın sonunda doğum günü 17 Ocak olan Vahdi Uçar, Bekir Ünal ve Mahmut Eray, pasta kesti. - Antalya
Son Dakika › Yerel › Huzurevi Sakinlerine Roman Müziği Eşliğinde Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.