Ida Lıfe Expotroia Fuarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Ida Lıfe Expotroia Fuarına Katıldı

Ida Lıfe Expotroia Fuarına Katıldı

Çanakkale ve Balıkesir bölgesinin marka tescilli ilk dergisi olan İda Life Kültür Sanat ve Turizm Dergisi, Expotroia Fuarında büyük ilgi gördü.

20.05.2014 16:01

Çanakkale ve Balıkesir bölgesinin marka tescilli ilk dergisi olan İda Life Kültür Sanat ve Turizm Dergisi, Expotroia Fuarında büyük ilgi gördü.

İsmini tarih boyunca birçok uygarlığa ev sahipliği yapan ve mitolojide adı IDA olarak bilinen Kazdağları'nın mitolojik isminden alan Çanakkale ve Balıkesir bölgesinin marka tescilli dergisi olan Ida Lıfe Kültür Sanat ve Turizm Dergisi, 14-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bu yıl 2.cisi düzenlenen Çanakkale Expotroia Fuarına katılarak bir ilke daha imza attı. İda Life dergisi sahibi Remzi Can, "Yaşadığımız bu coğrafyanın değerlerini ortaya çıkarmak ve bu değerlerin korunmasına katkı sağlamak amacıyla yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Fuarda hazırladığımız standımız, gelen misafirlerin büyük beğenisini kazandı. Çanakkale ve Balıkesir yöresini, Kazdağlarını ve bölgemizin değerlerini gelen tüm misafirlerimize anlattık" dedi.

Expotroia fuarına katılan İda Life dergisinin standını, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Vali yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ Çasiad Başkanı Erdal Akarsu, İl Kültür Turizm Müdür vekili Özcan Alaslan, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Turizm Tanıtma Derneği başkanı Sefer Göztepe, Türsap Çanakkale temsilcisi Turgay Kılıç, Biga Ticaret Odası Başkanı Şadan Doğan ve Olay Gazetesi sahibi Aynur Narler olmak üzere çok sayıda kişi ziyaret etti. İda Life Standında, ziyaretçileri, İda Life Dergisinin sahibi Remzi Can, köşe yazarları, Hasan Çakıcı, Hüseyin Ergül, Nuray Artut, Mustafa Berçin, Kalender Gürer, Şuayip Odabaşı, Sezin Yetişen, Hasibe Kaya, Öznur Demirel Keçici ve M. Şahabettin Kalfa karşıladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ida Lıfe Expotroia Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement