Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği iftar sofraları son olarak Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. İki farklı noktada düzenlenen iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı.
Ramazan Ayında her akşam farklı noktalarda kurduğu iftar sofraları ile vatandaşlarla buluşan Tepebaşı Belediyesi, son olarak Fevzi Çakmak Mahallesi İlahiyat Camii ve yine aynı mahallede Kenan Sokak'ta iftar düzenledi. He iki noktada da katılım oldukça yüksekti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hem Kenan Sokak'a hem de İlahiyat Camii'ne iftar için gelen vatandaşlara "Hayırlı Kandiller" diledi. Başkan Ataç, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla da ayrı ayrı tüm vatandaşların bayramını kutladı. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › İftar Sofraları Fevzi Çakmak'ta Kuruldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.