Iğdır'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Iğdır\'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Iğdır'da, 2012 yılının 1.dönem koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.

12.01.2012 19:21

Iğdır'da, 2012 yılının 1. dönem koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.

Iğdır Polisevi konferans salonunda yapılan toplantıya; Iğdır Valisi Amir Çiçek, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıya başkanlık yapan Vali Çiçek, açılış konuşmasında 2011 yılı genel değerlendirmesini yaptı. Çiçek, 2011 yılında yapılan çalışmalar ve yapılan projeleri ele alarak bu projelerin sektörel dağılımını üzerinde durdu. Vali Çiçek, 2011 yılında 25 yatırımcı kuruluşun programda bulunan bin 216 projeden bin 35'i üzerinde çalıştığını belirtti.

Çiçek, ilde 2012 yılı 1. dönem itibariyle 26 yatırımcı kuruluşun, programda bulunan 725 projeden 592'sinin üzerinde çalışıldığını ifade etti. Eğitim, sağlık, konut, tarım, sanayi gibi farklı sektörlerde bulunan bu projelerin 366 tanesinin bitirildiğini belirten Çiçek, 182 tanesinin de devam ettiğini söyledi.

Vali Çiçek, 2012 yılı 1. döneminde uygulanan yatırımların genel değerlendirmesini yaptıktan sonra, "Yürütülen ve yürütülecek olan proje çalışmalarında tüm kurumlarımıza ve bu yatırımların ilimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement