Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, basın mensuplarıyla biraraya gelerek, üniversite olarak çalışmalarını anlattı.
Rektör Yılmaz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Ethem Güler ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren ile birlikte, Karaağaç Kampüsü Konukevi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, hızla gelişen ve büyüyen üniversitenin idari yapılanmasının devam ettiğini söyledi.
Üniversite bünyesinde yeni bölümlerin açıldığına dikkati çeken Yılmaz, yapımı devam eden Suveren kampüsünde çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade ederek, bu yıl içerisinde rektörlüğü buraya taşımayı hedeflediklerini vurguladı.
Yeni açılan bölümlere öğrenci alımı için Yükseköğretim Kurumu'na (YÖK) başvuru yaptıklarını belirten Rektör Yılmaz, bu bölümlere öğrenci alındığı takdirde öğrenci sayısının 6 bine ulaşacağını kaydetti.
- IĞDIR
Son Dakika › Yerel › Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz, Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.