İHH Düzce'de Suriye İçin Kampanya Başlattı - Son Dakika
Yerel

İHH Düzce'de Suriye İçin Kampanya Başlattı

İHH Düzce\'de Suriye İçin Kampanya Başlattı

Düzce İnsani Yardım Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Suriye'ye yardım kampanyası başladı.

12.02.2015 12:54  Güncelleme: 13:10

Düzce İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Suriye'ye yardım kampanyası başladı. 10 gün devam edecek kampanya için Düzce Belediye Meydanında açılan standda yardımlar kabul edilecek. "Bir Lokma Bir Hırka" ismiyle başlatılan kampanyada Düzcelilerden battaniye, kaban, mont, bot, un ve maddi yardım yapması bekleniyor.

Suriye'de çok ağır sorunlarla boğuşan ihtiyaç sahipleri için yeni bir yardım kampanyası başlattıklarını belirten Düzce IHH Başkan Yardımcısı Ali Kasım şöyle konuştu: "Bugün Suriye'de çok ağır yaşam koşulları ve açlıkla boğuşan on binlerce kardeşimiz var. Onlar orada, geçici ve kısa olan bu dünya hayatında o şartlarla sınanırlarken, bizler de burada onların bu durumlarına karşı ortaya koyacağımız duruşumuz ile sınanmaktayız. ve bizden istenen hassasiyet kardeşimiz açken, komşumuz açken tok yatmamaktır. Onların sıkıntılarına çözüm üretmek için çalışmak, çaba sarf etmek ve gereken yardım elini uzatmak bizim en temel görevlerimizdendir. Yaptıklarımızdan ve yapmadıklarımızdan hesaba çekileceğiz. Hesap günü gelip çatmadan hepimiz gereken hassasiyeti ortaya koymakla mükellefiz."

Düzce halkını yardım yapmaya ve kampanyalarına destek vermeye davet ettiğini dile getiren Ali Kasım "Türkiye genelinde Suriyeli kardeşlerimiz için başlatılan yardım kampanyalarının bir tanesini de Düzce İHH olarak hayırsever Düzceli kardeşlerimizin katkılarıyla Cedidiye Cami önünde açtık. Biz umut ediyoruz ki iyilik adına, kardeşlik adına yapılacak yardımlar katlanarak büyüyecek ve o çaresiz kardeşlerimize umut olacaktır. Buradan bütün Düzce'li kardeşlerimize çağrımız; Suriyeli kardeşlerimiz için açtığımız bu yardım standı 10 gün boyunca açık kalacaktır. Özelikle çocuk giyeceği başta olmak üzere her türlü ayni ve nakdi yardımlarınızla bu iyilik kervanına katkı verebilirsiniz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İHH Düzce'de Suriye İçin Kampanya Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement