İki Kadın Silahla Canına Kıydı - Son Dakika
Yerel

İki Kadın Silahla Canına Kıydı

İki Kadın Silahla Canına Kıydı

Kadınlara yönelik şiddet haberleriyle zaman zaman gündeme gelen Urfa'da iki genç kadının daha intihar ederek yaşamlarına son verdikleri iddia edildi.

22.04.2014 11:49  Güncelleme: 11:45

Aile baskısı ve töre adı altında kadına uygulanan şiddet Urfa'da iki kadının intiharına neden oldu. Urfa'nın Suruç ve Viranşehir ilçelerinde intihar ettikleri ileri sürülen kadınlardan Suruç'a bağlı Ölçek Tepe Köyü'nde yaşayan 23 yaşındaki Leyla Erdoğan'ın, evde kimsenin olmadığı sırada babasına ait tabancayı başına dayayıp ateşlediği iddia edildi.

Başından ağır yaralan genç kadın Suruç Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahaleden sonra, Urfa'daki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erdoğan'ın cenazesi yapılan otopsiden sonra köyündeki mezarlığa defnedildi.

İkinci intihar olayı ise, Viranşehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Söz konusu olayda 16 yaşındaki lise öğrencisi E.K.'nın ailesinin bir düğün için evden ayrılmasının ardından babasına ait av tüfeği ile intihar ettiği iddia edildi. Lise 10. sınıf öğrencisi olduğu belirtilen E.K, göğsünden aldığı kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. E.K'nın cenazesi Viranşehir Devlet Hastanesi Morgu'nda yapılan otopsiden sonra Viranşehir mezarlığında toprağa verildi. Her iki intihar vakası ile ilgili jandarma ve polisin soruşturma başlattığı bildirildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İki Kadın Silahla Canına Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement