İki Ödül Sahibi Oyun Yine Sahnede - Son Dakika
Yerel

İki Ödül Sahibi Oyun Yine Sahnede

İki Ödül Sahibi Oyun Yine Sahnede

Adana Devlet Tiyatrosu yapımı ve geçen sezon oyunu olan “Kırkından Sonra” 10-14 Aralık tarihleri arasında seyircisiyle tekrar buluşacak.

13.12.2013 16:41

Adana Devlet Tiyatrosu yapımı ve geçen sezon oyunu olan "Kırkından Sonra" 10-14 Aralık tarihleri arasında seyircisiyle tekrar buluşacak.

Her yıl yapılan ve bu yıl da on ikincisi düzenlenen "Direklerarası Seyirci Ödülleri" 4 Kasım'da Eskişehir'de yapılan törenle sahiplerine verildi.

Adana Devlet Tiyatrosu, 2012-2013 sezonu oyunu olan "Kırkından Sonra" ile iki ödüle layık görüldü. En iyi kadın oyuncu dalında Sevinç Gediktaş, en iyi erkek oyuncu dalında Turgut Bağır ödül aldı.

Alfonso Paso'nun yazdığı ve Ali Hürol'un yönettiği, iki ödül sahibi oyun Kırkından Sonra 10 Aralık Salı, 11 Aralık Çarşamba, 12 Aralık Perşembe, 13 Aralık Cuma günü saat 20.00 de, 14 Aralık Cumartesi günü saat 15.00 ve 20.00'de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesinde perde açacak.

İdeallerini, hayallerini çok çalışmak, para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ve solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak arasındaki çatışmayı romantik komedi tarzında seyirciyle buluşturan oyunun dekor tasarımı Sertel Çetiner'e, kostüm tasarımı Ceren Karahan'a, Işık tasarımı ise Özer Kuşkaya'ya ait.

Oyunda Sevinç Gediktaş, Turgut Bağır, Raif Hikmet Çam, Mazlum Taşkıran, Yeliz Tekman, Barış Özkan, Dilek Aslan ve Çağla Yeleç rol alıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İki Ödül Sahibi Oyun Yine Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement