İl Genel Meclisi, Okul Pansiyonlarının Sorunlarını Görüşecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

İl Genel Meclisi, Okul Pansiyonlarının Sorunlarını Görüşecek

29.02.2012 16:20

Nevşehir İl Genel Meclisi, Mart ayı olağan toplantısında, lise ve dengi okullara ait pansiyonların sorunlarını görüşecek.

Nevşehir İl Genel Meclisi, Mart ayı olağan toplantısında, lise ve dengi okullara ait pansiyonların sorunlarını görüşecek.

İl Genel Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısı, 5 Mart'ta başlayacak. İl Genel Meclisi Başkanlığı salonunda yapılacak toplantıda, merkez ilçe ve diğer yedi ilçede bulunan lise ve dengi okullara ait pansiyonlu sistemin işleyişi, varsa sorunları ve eksikleri, aynı zamanda bina bakım ve onarımlarının olup olmadığı ele alınacak.

Toplantıda ayrıca merkez ilçe ve diğer yedi ilçede lise ve dengi okullara ait devlet yurtları olup olmadığı, yoksa yurda ihtiyaçlarının olup olmadığı hususlarında Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından tanzim edilen rapor görüşülerek karara bağlanacak.

İl Genel Meclisince oluşturulan çeşitli komisyonların teklif ve önerileri ile raporları da toplantıda görüşülecek.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi, Okul Pansiyonlarının Sorunlarını Görüşecek - Son Dakika


Advertisement