İl Jandarma Komutanı Güngör, Rektör Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İl Jandarma Komutanı Güngör, Rektör Aydın'ı Ziyaret Etti

İl Jandarma Komutanı Güngör, Rektör Aydın\'ı Ziyaret Etti
06.06.2016 16:17

Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör, Kars’a atanması sebebiyle Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’a veda ziyaretinde bulundu.

Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör, Kars'a atanması sebebiyle Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın'a veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, İl Jandarma Komutanı Güngör, Kastamonu Üniversitesinin başarılarından ve ilerleyişinden ötürü mutlu olduklarını dile getirerek, "Üniversiteyi ve Kastamonu'yu çok sevdik, hizmet etmekten ve beraber çalışmaktan memnun olduk" dedi.

Rektör Aydın da, ziyaretten ötürü teşekkür ederek, Albay Güngör'ün Kastamonu'ya önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. Kastamonu için yaptığı çalışmaları takdir ettiğini ifade eden Rektör Aydın, "Burada olduğu gibi bundan sonraki hizmetlerinizde de başarılı olacağınıza inanıyoruz" diye konuştu.

Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Jandarma Komutanı Güngör, Rektör Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement