İl Müftüsü Gerek'ten Cami Derneğine Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

İl Müftüsü Gerek'ten Cami Derneğine Teşekkür Belgesi

Kırıkkale Bahşılı Hüseyin Onbaşı Cami Güzelleştirme ve Yaşatma Derneğine İl Müftülüğünden teşekkür belgesi verildi.

03.10.2011 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Bahşılı Hüseyin Onbaşı Cami Güzelleştirme ve Yaşatma Derneğine İl Müftülüğünden teşekkür belgesi verildi.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Onbaşı Cami Güzelleştirme ve Yaşatma Derneğine, düzenlenen törenle Hüseyin Onbaşı Camisinin kısa sürede bakım ve onarımının yapılması ve yeniden hizmete açılması dolayısıyla teşekkür belgesi verildi. Cami içinde yapılan törende teşekkür belgesini dernek üyeleri ve yardımda bulunan hayırseverler adına dernek başkanı Vahdettin Öktem aldı.

İlçe müftüsü Hacı Osman Solmaz'ın da katılımıyla cemaat huzurunda yapılan etkinlikte, konuşma yapan İl müftüsü Bekir Gerek, Dernek Başkanı Vahdettin Öktem'e teşekkür belgesi vererek yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Müftü Gerek, "Buradaki eski caminin yıkılarak tekrar yerine bu güzel caminin yapılmasında dernek üyeleri ve vatandaşların katkıları unutulamaz. Bunların arasında isimlerinin açıklanmasının istemeyen büyük yardımlar yapan kahramanlarımız da var. İl müftülüğü olarak hepsinin adına Dernek Başkanı Vahdettin Öktem'e bu belgeyi vererek onlara kutluyorum. Bu programı Camiler Haftasına denk getirerek anlam kazanmasını istedik, hayır yapan maddi manevi destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.

Teşekkür belgesini alan Öktem de "Çadırda namaz kıldığımız, bayram namazı ve teravi kıldığımız, açıkta kalıp soğuklarda perişan olduğumuz günlerden kurtulmamızı sağlayan isimsiz kahramanlarımızın emekleri unutulamaz. Bahşılı halkının ve dernek üyelerimizin, il müftülüğü ve ilçe müftümüzün çok desteklerini gördük Allah onlardan razı olsun. Emeği geçen hayır yapan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Müftüsü Gerek'ten Cami Derneğine Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement