İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan: "Sıcak Çermik'i Turizmin Hizmetine Kazandırmak İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan: "Sıcak Çermik'i Turizmin Hizmetine Kazandırmak İstiyoruz"

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İmar, Bayındırlık ve Ar-Ge komisyonu üyeleri ile birlikte, Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda incelemelerde bulundu.

26.04.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İmar, Bayındırlık ve Ar-Ge komisyonu üyeleri ile birlikte, Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda incelemelerde bulunan Ayhan, Sıcak Çermik Kaplıcası içerisinde Sivas İl Özel İdaresi'ne ait taşınmazın turizme kazandırılması için çalışma yaptıklarını kaydetti.

Sıcak Çermik bölgesine uzun yıllardır ciddi bir yatırım yapılmadığını belirten Ayhan, çevre illere kayan kaplıca turizmini Sivas'ta toplamak için çalışma yapılması gerektiğini vurguladı.

Özel İdare'ye ait arazinin konumu ve yeri itibariyle çok iyi noktada olduğunu ifade eden Ayhan, alternatif projeler üretilerek taşınmazın değerlendirilebileceğini ve Sivas İl Özel İdaresi olarak Sıcak Çermik Kaplıcası'nın gelişmesine katkı sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.

Kalın Belediye Başkanı Halil Şener ise Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ve komisyon üyelerine Sıcak Çermik'e yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Özel İdaremize ait taşınmazla ilgili özel sektörümüz termal turizme yönelik yatırım yaparsa çok güzel olacak. Biz de belediye olarak yapılacak yatırımla ilgili teknik ve altyapı alanında destek vereceğimizi taahhüt ediyoruz" ifadelerini kullandı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan: 'Sıcak Çermik'i Turizmin Hizmetine Kazandırmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement