Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

İl Spor Güvenlik Kurulu Olağan Toplantısı, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu başkanlığında Antalya Spor Tesisleri'nde yapıldı.

26.09.2013 11:48  Güncelleme: 11:47

İl Spor Güvenlik Kurulu Olağan Toplantısı, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu başkanlığında Antalya Spor Tesisleri'nde yapıldı.

Antalya Spor Tesislerinde Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda oynanacak olan spor müsabakaları sırasında ve sonrasında "6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun" gereğince kurumlar tarafından alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu müsabakaların sağlıklı, huzurlu ve güvenli geçmesi için her türlü tedbirin titizlikle alınması gerektiğini belirtti. 30 Eylül'de oynanacak olan Antalyaspor-Beşiktaş maçının önemli bir maç olduğunu, çıkabilecek olan olaylara karşı önlemlerin alınacağını belirten Kurtoğlu, sahte biletler ve gruplaşma yolu ile turnikelere zarar vererek içeri girenlere izin verilmemesi için önlem alınacağını ve bu yollarla içeri girenlerin belirlenip haklarında gerekli işlemlerin yapılacağının altını çizdi.

Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alınacağı Antalyaspor-Beşiktaş maçında 800 emniyet personeli, 600 özel güvenlik elemanının görev yapacağı, stat kapılarının maçın oynanmasına 3 saat kala açılacağı bildirildi.

Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, ise amatör lig maçlarında yaşanan sağlık personeli sorununa değindi. Hacıcaferoğlu, bu sorunun bir an önce giderilmesi için gerekli olan çalışmaların yapılmasını talep etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement