İlçe Belediye Başkanı'ndan Eski Kaymakama Jest - Son Dakika
Yerel

İlçe Belediye Başkanı'ndan Eski Kaymakama Jest

İlçe Belediye Başkanı\'ndan Eski Kaymakama Jest

Kırşehir’in Mucur İlçesinde görev yaparken Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine atanan ilçe eski kaymakamının adı ilçede sokağa verildi.

29.07.2015 13:54

Kırşehir'in Mucur İlçesinde görev yaparken Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine atanan ilçe eski kaymakamının adı ilçede sokağa verildi.

İlçe Belediye Başkanı Ali Şahin, "ilçemizde bir çok projeye imza atarak insanların gönlünde taht kuran eski kaymakamımızın adını ilçemizde bir sokak da yaşatmak bizim için de onur verici oldu" dedi.

Şahin, Milli Egemenlik Caddesine Belediye meclisinden alınan karar ile Kaymakam Arif Yalçın Caddesi adı verildiğini söyledi. Belediye Başkanı Ali Şahin, "Eski Kaymakamımızla birlikte iyi bir çalışma dönemini uyum içerisinde geçirdik. Kendisini onurlandırarak fahri hemşehri ünvanını verdiğimiz eski Kaymakamımızın adını da aldığımız bir karar ile ilçemizde bir sokağa vererek onure etmek istedik. İnşallah yeni görev yerinde de başarılı bir hayat geçirir ve önemli görevli bulunur" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Belediye Başkanı'ndan Eski Kaymakama Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement