İlçe Jandarma Komutanına Yapılan Terörist Saldırı - Son Dakika
Yerel

İlçe Jandarma Komutanına Yapılan Terörist Saldırı

Muş'ta, teröristlerce eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Kulaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

28.07.2015 00:32

Muş'ta, teröristlerce eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Kulaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Malazgirt ilçe merkezinde akşam saatlerinde eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Binbaşı Kulaksız'ın, araçta bulunan çocuğu yara almazken kolundan yaralanan eşi Sibel Kulaksız'ın kaldırıldığı Malazgirt Devlet Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Şehit Binbaşı Kulaksız'ın eşinin, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemleri artırılan ilçede teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlçe Jandarma Komutanına Yapılan Terörist Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement