İlk Defa Sinemaya Gittiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

İlk Defa Sinemaya Gittiler

İlk Defa Sinemaya Gittiler
14.02.2014 12:53

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi daha önce sinemaya gitme imkânı bulamamış kadınları sinemaya götürdü.

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi daha önce sinemaya gitme imkanı bulamamış kadınları sinemaya götürdü.

Bir AVM'de düzenlen etkinliğe katılan kadınlar, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve eşi Sevinç Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve belediye personeli tarafından karşılandı. Davetlilere verilen yemeğin ardından toplu olarak sinema salonuna gidildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptığı açıklamada, "Daha önce hiç sinemaya gitme imkanı bulamamış kadınların stres atması için böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Onların burada günlük hayatın stresinden uzaklaşıp keyifli anlar geçirmelerini diliyoruz. Umarım bu etkinlik onların tanışıp kaynaşmalarına da vesile olur" dedi.

Etkinliğe katılan 100'e yakın kadın, Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın baş rollerini paylaştığı "Eyvah Eyvah 3" adlı filmi izledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Defa Sinemaya Gittiler - Son Dakika


Advertisement