İmam Hatip Mezunları Pilav Gününde Buluştu - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Mezunları Pilav Gününde Buluştu

İmam Hatip Mezunları Pilav Gününde Buluştu

Kumru İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KUMİMDER) üyeleri pilav gününde bir araya geldi.

21.08.2012 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumru İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KUMİMDER) üyeleri pilav gününde bir araya geldi.

Pilav gününe katılan mezunlar, eski okul arkadaşlarıyla hasret giderdiler. Kumru İmam Lisesi bahçesinde gerçekleşen pilav gününün açılış konuşmasını KUMİMDER Başkanı Osman Yılmaz yaptı. Osman Yılmaz, "Derneğimiz bir yıl önce kuruldu. 2 yıllığına seçilen yönetimimizle birlikte öncelikli hedeflerimizi belirledik. Öncelikle bir dernek binası tuttuk. Pilav günlerini geleneksel hale getirerek her yıl mezunlarımızla bir arada olmak istiyoruz. Üniversite kazanan öğrencilerimize burs vermek istiyoruz. Okulumuzdan mezun olan bin 800 arkadaşımız var, öncelikle bunlara ulaşmak istiyoruz. Bizler yıllar önce imam hatipli olarak başladığımızda bu kadar şanslı değildik, şikayetçi de değildik. Şu anda artık okullarda akıllı tahtalar var. Devletimiz 15 yıl aradan sonra ortaokullarımızı geri verdi. Liselerin zorunlu olmasıyla derslik ihtiyacı had safhaya ulaşmıştır. Şu anda imam hatip binamızda bu konuyla ilgili olarak ek bina çalışması vardır. Biz dernek olarak buraya katkı sağlamaktayız. Derdimiz insan yetiştirme derdidir. İnanıyoruz ki insan düzelirse dünya düzelir" dedi.

Pilav gününe İzmir Milletvekili Kumrulu Ali Aşlık, eski milletvekili Eyüp Fatsa, Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu, İstanbul Mali Müşavirler Odası Birlik Başkanı Mustafa Çaya, Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, Niksar Emniyet Amiri Murat Mutlu, Prof. Dr. Abdullah Özbek, eski Kumru Belediye Başkanı Kemalettin Kumru, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva ve mezunlar katıldı. Konuşmaların ardından gelen misafirlere yemek ikram edildi.

İlçe Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun yaptığı duadan sonra pilav gününe katılan mezunlar son olarak hatıra fotoğrafı çektirdi ve seneye buluşmak üzere ayrıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Mezunları Pilav Gününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement