İmo Bursa Şubesi'nde Yeni Yönetim Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

İmo Bursa Şubesi'nde Yeni Yönetim Göreve Başladı

İmo Bursa Şubesi\'nde Yeni Yönetim Göreve Başladı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nin 13. Olağan Genel Kurulu’nda üyelerinin desteğini alarak göreve gelen yeni yönetim, mazbatasını aldı.

26.02.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi'nin 13. Olağan Genel Kurulu'nda üyelerinin desteğini alarak göreve gelen yeni yönetim, mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İMO Bursa Şubesi'nin genel kurulunda göreve seçilen yeni yönetim, şube hizmet binasında düzenlenen törenle Divan Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'den mazbatasını alarak göreve başladı. Yeni ve eski yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende konuşan İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Basri Akyıldız "Bizlerin yeniden seçilmesini sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz, görev süremiz boyunca daha önce yapıldığı gibi Bursa'nın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Özellikle oda olarak yaşadığımız ciddi sıkıntılar konusunda Ankara ile sürekli temas halinde olacağız ve odamızın geleceği için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Divan Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'de yeni yönetime başarı dileklerini iletirken, üniversite ile oda arasındaki iyi ilişkilerin yeni dönemde de süreceğine inandığını kaydetti.

Yeni yönetim kurulunun görev dağılımının da gerçekleştirildiği törende Basri Akyıldız yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilirken, Fatih Canbazoğlu Genel Sekreterlik, Özgür Yaşar Özbey ise Saymanlık görevlerine getirildi. Yönetim Kurulu asıl üyeleri Haluk Emre Akgün, Oktay Kaysı, Nurten Topaloğlu, Gökçen Eryılmaz' dan oluşurken Esra Güldeş Yakar, Mustafa Burak İmrekoğlu, İsa Serintürk, Yavuz Bahadır Aksoy, Alper Aydın, Fatih Söylemez ve Umut Akdeniz yedek üyeler olarak belirlendi. Seçilen isimler, yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra oda yönetiminde çeşitli komisyonlarda görev yapacaklar. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmo Bursa Şubesi'nde Yeni Yönetim Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement