Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler İnkumu tatil beldesini yeni hizmetleri vatandaşların kullanımına sunmak için çalışıyor.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın İnkumu tatil beldesini daha çok ve daha geniş oturma alanları ile yeni duş ve giyinme kabinleri yaparak ihtiyaçların ve taleplerin karşılandığı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için tüm ekipleri seferber ettiklerini söyledi.
Akın Konuşmasında "Belediye olarak İnkumu tatil beldesinde kış aylarından itibaren alt yapı, üst yapı bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına başladık. İnkumu'nda hasarlı ve eski şebeke bağlantılarının bakımı ve yenilenmesi, hasarlı yol ve kaldırımların tamiri, bordürlerin boyanması, oturma gurupları, çocuk oyun gurubu, kondisyon aletleri ve duşlukların bakımı, kumsal ve sokakların temizlenmesi, yeşil alanların ve refüjlerin peyzaj bakımlarının yapılması, bordürlerin boyanması gibi çok sayıda çalışma gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda piknik alanında ve kaldırımların üzerinde bulunan satış reyonlarını kaldırıp daha geniş bir yaşam alanı ve huzurlu bir alışveriş için az ilerideki alanı yeniden düzenliyoruz.
Bu şekilde genişlettiğimiz piknik alanımızı da şuan yapımı hızla devam eden çok sayıda oturma gurubu, duş kabini ve giyinme odası ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına karşılık gelecek hizmetleri vermek üzere düzenliyoruz. Görüldüğü gibi bu sezon da ilimizden ve il dışından tatil yapmak, dinlenmek ve eğlenmek amacıyla gelen herkese daha yaşanabilir bir İnkumu sunmak için tüm ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız" dedi.
08.06.2013 11: 11: 24
TSI
NNNN - BARTIN
Son Dakika › Yerel › İnkumu Tatil Beldesi Yaza Hazırlanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?