İş Adamı Çebi'den Öğrencilere Giyecek Yardımı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İş Adamı Çebi'den Öğrencilere Giyecek Yardımı

04.03.2013 11:53

Araklı Çebi Vakfı adına iş adamı Yaşar Kaptan Çebi, Araklı merkez ve köylerdeki okullarda ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye giyecek yardımında bulundu.

Araklı Çebi Vakfı adına iş adamı Yaşar Kaptan Çebi, Araklı merkez ve köylerdeki okullarda ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye giyecek yardımında bulundu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Medain Sayan, eğitim öğretim yılı başında tüm okullara yazı yazdıklarını ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin beden ve ayak numaralarını aldıklarını söyledi.

Bu bilgileri hayırsever iş adamı Yaşar Kaptan Çebi'ye gönderdiklerini ifade eden Sayan, "Sağ olsun, o da öğrencilerimize ihtiyaçlarını gönderdi. İlk etapta bin 150 öğrencimizi baştan aşağı giydiriyoruz. Bu sayı 2 bin öğrenciye kadar çıkaracağız" dedi.

Muhabir: Mustafa Solmaz

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Adamı Çebi'den Öğrencilere Giyecek Yardımı - Son Dakika


Advertisement