İş Yerlerinden "Haraç" İstendiği İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

İş Yerlerinden "Haraç" İstendiği İddiası

İş Yerlerinden "Haraç" İstendiği İddiası

Edirne'de, iki iş yerinden haraç istediği ve bir iş yeri sahibi ile müşteriyi yaraladığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı

Edirne'de, iki iş yerinden haraç istediği ve bir iş yeri sahibi ile müşteriyi yaraladığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, B.Ş'nin 1. Murat Mahallesi'ndeki iş yerine giden 3 şüpheli, haraç isteyerek iş yerini dağıttı, sahibini bıçakla yaraladı. Olay sırasında müşterilerden A.İ. de yaralandı. Yaralılar, Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesine kaldırıldı.

Olayı soruşturan polis, başka bir iş yerinden de 2 kişinin tehditle haraç istediğini ve bu zanlıların diğer olaya karışan şüphelilerden ikisi olduğunu belirledi.

Olaylarla ilgili C.B, Ö.B ve S.B gözaltına alındı. Zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Yerlerinden 'Haraç' İstendiği İddiası - Son Dakika


Advertisement