İşadamının Düğününde Dolarlar Havada Uçuştu - Son Dakika
Yerel

İşadamının Düğününde Dolarlar Havada Uçuştu

İşadamının Düğününde Dolarlar Havada Uçuştu

Diyarbakırlı iş adamı Hacı Ferzende Yaşa, oğlu Ahmet Yaşa'ya dillere destan bir düğün töreni hazırladı.

08.12.2013 16:52  Güncelleme: 18:24

Diyarbakır ve bölgenin tanınan ailelerinden İş adamı Hacı Ferzende Yaşa'nın oğlu Hacı Ahmet Yaşa ile, Hacı Ali Erkek'in kızı Civan, önceki akşam düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdiler.

Akademisyenler, Diyarbakır'ın siyaset, spor, sanat ve iş çevrelerinin tanınmış simaları, Sanayici ve İş Adamları Dernekleri'nin Başkanları (SİAD), Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, Bölgenin yanı sıra ülkemizin bir çok kentlerinden gelen misafirler, sendika temsilcileri, damat ve gelin tarafının akrabaları, muhtarlar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

DAVETLİLER MÜZİK VE EĞLENCEYE DOYDU

Akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün törenine katılan davetliler, birbirinden güzel parçalar eşliğinde eğlendiler.
Ava düğün salonunda yapılan ve 1200 kişilik salonun hınca hınç dolduğu düğün töreninde Kürt müziğinin ünlü sanatçısı Kemal Amedî sahne aldı.
Amedî, seslendirdiği parçalarıyla davetlileri coştururken, davetliler ise bol bol fotoğraf çektirerek, unutulmaz anların yaşandığı geceyi kaydettiler.

BÜTÜN KONUKLARLA ÖZEL OLARAK İLGİLENDİLER
Damadın babası Hacı Ferzende Yaşa ile gelinin babası Hacı Ali Erkek ise düğün boyunca oturmayarak, davetlileri ile ilgilendiler.
Bütün konuklarını kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden dünürler, daha sonra bütün masaları ayrı ayrı ziyaret ettiler.
Düğün sonrası ise yine bütün konuklarını kapıya kadar uğurlayan Hacı Ferzende Yaşa ve Hacı Ali Erkek, takdire şayan bir ev sahipliği örneği sergilediler.

GELİN DAMADA ÇANTA DOLUSU DOLAR ATILDI

Gelin ve damad sahneye davet edilmesiyle çantalarla dolar yağmuruna tuttular.
dolarların Adeta havada uçuştuğu gecede, müzik ekibi bayram ederken, gecenin sonunda takı töreni yaşandı. Davetlilerin ise adeta takı takma yarışına girdiği gecede, hayatlarını birleştiren damat ve gelinin mutlukları ise gözlerinden okundu. Gelin ve damadı, bu özel günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan davetliler, hayatlarını birleştiren gençlere mutluluklar diledi. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İşadamının Düğününde Dolarlar Havada Uçuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement