İsim Değişikliği Tamamlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsim Değişikliği Tamamlandı

İsim Değişikliği Tamamlandı
27.12.2012 11:14

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü'nün adı bundan sonra Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü olacak.

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü'nün adı bundan sonra Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü olacak.

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünde İsim ve Sınır değişikliği raporları tamamlandı.

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü'nün Sakarya İlindeki kamu kurum ve kuruluşları gibi isminin değiştirilerek Sakarya ismi ile anılması, ayrıca Sakarya İli Hendek İlçesinden 6 adet köyün (Çukurhan, Beylice, Eskibıçkı, Hacımbey, Akçayır ve Bıçkıatik) Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nden ayrılarak Hendek Orman İşletme Müdürlüğü'ne ormancılık iş ve işlemleri açısından bağlanması için Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü'nün talepleri incelendi.

Orman Genel Müdürlüğünce görevlendirilen Başmüfettiş Sıtkı Küçüköz başkanlığındaki komisyon Adapazarı ve Hendek ilçelerinde 3 gün boyunca çalışarak raporunu tamamladı.

Yapılan rapor doğrultusunda Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü'nün ismi, ilde görev yapan kamu kurum ve kuruluşları ile özdeş şekilde bundan sonra Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü ismi ile anılacak.

Yine rapor sonucunda Hendek İlçesindeki Çukurhan, Beylice, Eskibıçkı, Hacımbey, Akçayır ve Bıçkıatik köyleri, artık idari açıdan bağlı oldukları Hendek İlçesindeki Hendek Orman İşletme Müdürlüğü'ne ormancılık iş ve işlemleri açısından da bağlanarak mağduriyetlerinin giderilmesi kararlaştırıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsim Değişikliği Tamamlandı - Son Dakika


Advertisement