Vali Yerlikaya: Motosiklet, Elektrikli Scooter ve Motokuryeler Bugün Saat 13.30'dan İtibaren Trafiğe Çıkabilecek - Son Dakika
Yerel

Vali Yerlikaya: Motosiklet, Elektrikli Scooter ve Motokuryeler Bugün Saat 13.30'dan İtibaren Trafiğe Çıkabilecek

Vali Yerlikaya: Motosiklet, Elektrikli Scooter ve Motokuryeler Bugün Saat 13.30\'dan İtibaren Trafiğe Çıkabilecek

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına saat 13.30'dan itibaren izin verileceğini bildirdi.

09.02.2023 11:52  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına bugün saat 13.30'dan itibaren izin verileceğini bildirdi.

İstanbul Valiliği, 5 Şubat günü fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooter kullanılmayacağını açıklamıştı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşerilerim, bugün 13.30'dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilecektir. Kurallara riayet eden bütün kurum ve motosiklet sürücülerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Vali Yerlikaya: Motosiklet, Elektrikli Scooter ve Motokuryeler Bugün Saat 13.30'dan İtibaren Trafiğe Çıkabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement