İstanbul'dan Şırnak'taki Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

İstanbul'dan Şırnak'taki Öğrencilere Yardım

İstanbul'daki bir okuldan Şırnak'taki İlköğretim Okulu'na kırtasiye ve giysi yardımı yapıldı.

05.06.2013 14:05

İstanbul Özel Neslin Değişen Sesi İlköğretim Okulu öğrencilerince Şırnak Balveren İlköğretim Okulu'na kırtasiye ve giysi yardımı yapıldı.

Özel Neslin Değişen Sesi İlköğretim Okulu 1. sınıfta okuyan öğrenciler, "Toplum Hizmeti" çalışması kapsamında Balveren İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımı gönderdi.

Okula ulaşan malzemeler öğrencilere dağıtıldı.

Öğrenciler kendilerine gönderilen yardımda emeği geçenlere teşekkür etti.

Okul müdürü Mehmet Artuç, yardımın ulaşmasında emeği geçen Şırnak Üniversitesi Basın Müşavirliğinde görevli Selim Kemaloğlu'na teşekkür etti.

Artuç, paylaşılan güzel şeylerin toplumu bir arada tutmak için elde edilecek en büyük kazanımlar olduğunu ifade ederek, "Ülkemizin bir ucundaki İstanbul Özel Neslin Değişen Sesi İlköğretim Okulu'nda okuyan minik öğrencilerde bu duyguyu gördüm. Bu yardımı yapan tüm öğrencileri gözlerinden öpüyorum" dedi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'dan Şırnak'taki Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement