İzaydaş Carettaların Geleceğini Anlattı - Son Dakika
Yerel

İzaydaş Carettaların Geleceğini Anlattı

İzaydaş Carettaların Geleceğini Anlattı

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, atık yönetiminin Türkiye'deki lider kuruluşlarından biri olan İZAYDAŞ'ın faaliyet ve projelerini, Caretta kaplumbağa maskotu ile Akdeniz Oyunları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Mersin'de anlattı.

10.02.2013 12:52

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, atık yönetiminin Türkiye'deki lider kuruluşlarından biri olan İZAYDAŞ'ın faaliyet ve projelerini, Caretta kaplumbağa maskotu ile Akdeniz Oyunları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Mersin'de anlattı. Mersin Üniversitesi Çiftlikköy kampüsünde gerçekleşen "Sürdürülebilir Çevre ve Atık Yönetimi" başlıklı sunuma, Çevre Mühendisliği bölümü öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Mersin 2013 Akdeniz Oyunları Çevre Hizmetleri Departmanı tarafından, Mühendislik Fakültesi'nin Prof. Dr. Uğur Ural Konferans Salonu düzenlenen programa ilgi hayli yoğun oldu. Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Akdeniz Oyunları Çevre Hizmetleri Departmanı Direktörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Mersin Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özyurt, bölüm başkan yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Ali Mazmancı ve Yrd.Doç.Dr. Mutlu Yalvaç, Çevre Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Halil Kumbur, Çevre Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilcisi Zehra Korkmaz ve öğretim üyelerinin hazır bulunduğu sunumda, geleceğin çevre mühendisleri salonu tamamen doldurdu.

İlk olarak çevre yönetiminin önemini farklı rakam ve bilgilerle vurgulayan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, ardından atık bertaraf yöntemleri ve İZAYDAŞ'ın sektördeki yerini aktardı. Şirketin faaliyet alanları, verdiği hizmetler ve projeleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştiren, öğrencilere teknik bilgiler aktaran Genel Müdür Saraç, programın sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Bu bölümde yoğun ve kaliteli soruların gelmesi nedeniyle memnuniyetini ifade eden Muhammet Saraç'a, sunumun ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Özdemir tarafından 17. Akdeniz Oyunları hatırası çini masa tablosu takdim edildi.

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Çevre Mühendisliği öğretim üyeleri ile öğrencilerini tesislerde ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ederken, 17. Akdeniz Oyunları'nın maskotu ilan edilen Caretta Caretta kaplumbağa figürünün organizasyonda yer alması renkli görüntülere neden oldu. İZAYDAŞ'ın da İZAYCAN adlı maskotu bulunduğunu hatırlatan Muhammet Saraç, sosyal sorumluluk projelerinin önemine dikkat çekti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzaydaş Carettaların Geleceğini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement