İZELMAN işçileri yarım gün iş bırakacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İZELMAN işçileri yarım gün iş bırakacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İZELMAN işçileri yarım gün iş bırakacak
 Güncelleme: 

İZELMAN'da örgütlü olan Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şube ile Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) ve belediye bürokratları arasında görüşülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı.

İZELMAN'da örgütlü olan Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şube ile Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) ve belediye bürokratları arasında görüşülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. Buna göre yarın ESHOT şoförleri ve otopark çalışanları fazla mesaiye kalmayacak, parçalı çalışma yapmayacak. Eşrefpaşa Hastanesi acil, anaokulları, AŞ evleri ve itfaiye hariç tüm iş yerlerinde yarım gün iş bırakılacak.

7 bin 500 kişilik İZELMAN toplu sözleşmesin son son 40. gününe gelindi. 74 maddelik toplu sözleşmenin son 4 maddesinde şu ana kadar anlaşma sağlanamadı. Bunun üzerine alınan karara göre yarın ESHOT hat şoförleri ve otopark çalışanları fazla mesaiye kalmayacak, parçalı çalışma yapmayacak. Ayrıca Eşrefpaşa Hastanesi acil, anaokulları, AŞ evleri ve itfaiye hariç tüm iş yerlerinde yarım gün iş bırakılacak. - İZMİR

Kaynak: İHA