İzmir'de Bayraklı Belediyesi, kadınların sosyal yaşamda daha fazla yer alması için çalışıyor - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Bayraklı Belediyesi, kadınların sosyal yaşamda daha fazla yer alması için çalışıyor

İzmir\'de Bayraklı Belediyesi, kadınların sosyal yaşamda daha fazla yer alması için çalışıyor

İzmir'in Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'ndeki spor kurslarına katılan kadın kursiyerlerle buluştu. Başkan Sandal, kadınların sosyal yaşamın her alanında daha fazla yer alması için çalıştıklarını belirterek, kültür-sanat ve spor kurslarına herkesi davet etti. Bayraklı Belediyesi tarafından yenilenen merkezde gerçekleşen buluşmaya yaklaşık 100 kadın katıldı ve belediyenin faaliyetlerinden memnuniyetlerini dile getirdi.

21.10.2023 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'ndeki spor kurslarına katılan kadın kursiyerlerle buluştu. Başkan Sandal "Kadınların, sosyal yaşamın her alanında daha fazla yer alması için çalışıyoruz. Herkesi kültür-sanat ve spor kurslarımıza davet ediyorum" dedi.

Bayraklı Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek ilçenin kültür ve sanat yaşamına kazandırılan Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'nde gerçekleşen buluşmaya, spor kurslarına devam eden yaklaşık 100 kadın katıldı. Belediyenin kültürel ve sportif faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren kadınlar, talep ve önerilerini de iletti.

Birlik ve dayanışma vurgusu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Kültür ve spor merkezlerimizi sürekli yeniliyor, ilçeye yenilerini kazandırıyoruz. Özellikle de kadınlarımızın ve çocuklarımızın sosyal yaşamın içinde daha çok yer almasını arzu ediyoruz. Bir yandan bu çalışmaları yürütürken, diğer yandan sokaklarımızdaki eksikleri de hızla gideriyoruz. Yaşamın her alanında kadınlarla birlik ve dayanışma içindeyiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'de Bayraklı Belediyesi, kadınların sosyal yaşamda daha fazla yer alması için çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement