İzmirde En Renkli ve Hayırlı Turnuva - Son Dakika
Yerel

İzmirde En Renkli ve Hayırlı Turnuva

İzmirde En Renkli ve Hayırlı Turnuva

İzmir'de bu yıl şenlik havasında geçmesi hedeflenen 9 Eylül kutlamaları kapsamında düzenlenecek Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası Urla'da yapılacak.

06.09.2013 12:44  Güncelleme: 12:46

İzmir'de bu yıl şenlik havasında geçmesi hedeflenen 9 Eylül kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası yarın Urla'da yapılacak. Yarışmacıların tuttuğu deniz ürünleri ise Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi'ne bağışlanacak.

İzmir'de bu hafta sonu zıpkınla balık avı heyecanı yaşanacak. İzmir'in işgalden kurtuluşunun 91 . yıldönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Urla'da düzenlenecek şampiyonaya İzmir dışından 5, İzmir merkez ve ilçelerden 8 olmak üzere toplam 13 takımdan 52 sporcunun katılacağı açıklandı. 7 Eylül Cumartesi günü İskele Meydanı'nda saat 10.00'da tekneleriyle hareket edecek 4'er kişiden oluşan takımların Urla açıklarında saat 15.00'e kadar kendilerine gösterilen bölgelerde avlanacağı, en çok balık ile en ağır balığı tutanlara ise bireysel ve takım ödülleri verileceği belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Genel Sekreteri Kerem Ünal, sporcuların elde ettiği tüm deniz ürünlerinin Gürçeşme'de bulunan Zübeyde Hanım Huzurevi'ne bağışlanacağını ifade ederek, "Spor kulübü olarak İzmir'in kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona imza atmak amacındayız. Gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz 1.Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası'nın çok renkli görüntülere sahne olacağını düşünüyoruz. 7 Eylül Cumartesi günü deniz tutkunlarını Urla'da bir araya getireceğiz. Tüm halkımızı yarışmamıza ve sonrasında Urla İskele Meydanı'ndaki ödül töreni ve konserimize bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na ve bize bu organizasyonda destek olan Urla Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

13 TAKIM KATILIYOR

1.Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası'na Aydın Köprülüspor, Bursa Yüzme İhtisas, Bursa İl Gençlik Kulübü, Manisa İl Gençlik, Manisa Yüzme İhtisas Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Bayraklı Şafakspor, Altay Sosyal Dayanışma Derneği Spor Kulübü, Altay Spor Kulübü, Tire Sualtı Gençlik Spor Kulübü, Karşıyaka Yüzme ve Su Sporları Kulübü, Urla Gençlik Kulübü ve Demirspor kulüplerinin katılacağı açıklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmirde En Renkli ve Hayırlı Turnuva - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement