İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da adil olmaya devam edin. Çünkü halkın gücünü adaletsiz olarak kullanmak affedilir bir durum değildir" dedi.
Doğan, daire müdürlerinin katılımıyla Kartepe'deki bir otelde düzenlenen aylık değerlendirme toplantısında 2,5 yıllık süreçte önemli projelere imza attıklarını belirterek, hizmet açısından bakıldığında performansı iyi belediyeler arasında yer aldıklarını söyledi.
Belediyenin tüm birimlerinin son derece profesyonel çalışma yürüttüğünü, her türlü engeli aşarak halk için hizmet ettiklerini vurgulayan Doğan, tüm yöneticileri adil davranmaları konusunda uyardı.
Doğan, şöyle konuştu:
"İzmit için önemli kararların alındığı ortamlarda söz sahibi kişilersiniz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da adil olmaya devam edin. Çünkü halkın gücünü adaletsiz olarak kullanmak, affedilir bir durum değildir. Bu konuda sizden çok dikkatli olmanızı istiyorum. Yaptığınız tüm işlerde şeffaf ve adil olun. Halkın faydasını gözeterek, halk için yapılan her iş sonunda başarıyı getirir. Aksi durumda hem yasal hem de vicdani olarak bir çıkmazın içinde olursunuz.
İzmit Belediyesi olarak farklılık yaratan, sosyal belediyecilik anlamında ve diğer pek çok konuda ilklere imza atmış bir belediyeyiz. Bu, önümüzdeki dönemde de böyle olacak. 2012 bizim yılımız olacak. Sizlerin yaptığı çalışmalar sayesinde İzmit halkı kaliteli hizmete alıştı. Bunu bu şekilde yürütmek, bundan sonra bizim en önemli görevimiz. Hiç kimse başarının rehavetine kapılmasın. Planlı, şeffaf ve adil bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirelim. Bu konuda en üstten en alta kadar herkes üzerine düşeni yapsın."
- KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › İzmit Belediyesinde Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?