İznik Sgk'ya İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İznik Sgk'ya İlk Kazma Vuruldu

İznik Sgk\'ya İlk Kazma Vuruldu
03.07.2012 16:11

Bursa'nın İznik ilçesine inşa edilecek Sosyal Güvenlik Merkezi'ne ilk kazma vuruldu.

Bursa'nın İznik ilçesine inşa edilecek Sosyal Güvenlik Merkezi'ne ilk kazma vuruldu.

AK Parti İznik İlçe Başkanı Osman Sargın, "3 ay önce verdiğimiz sözü tuttuk, ilk kazma bugün vuruldu. 4 ay sonra Sosyal Güvenlik Merkezi

bitmiş olacak "dedi.

Sargın, Adapazarı yolu üzerinde İmam Hatip Lisesi yanında 1157 metrekarelik araziye yapılacak olan İznik Sosyal Güvenlik Merkezi'nin yaklaşık 2 milyon liraya mal olacağını belirterek, " Vatandaşların yerinde ve kaliteli hizmet alabilmeleri için birçok ilçede merkez müdürlükleri açılıyor.

İznik'e yapılacak olan merkez de bunlardan birisi. Bittiği zaman ilçenin en güzel yapısı olacak" diye konuştu.

Verdikleri sözlerin takipçisi olduklarını ifade eden Sargın, bu hizmetleri halkın ayağına kadar götürmekten mutluluk duyduklarını, Ak Parti olarak maksatlarının insan odaklı hizmet etmek olduğunu belirtti.

(MŞ)

03.07.2012 15: 50: 04

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İznik Sgk'ya İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika


Advertisement