İznik Ticaret Odası Başkanı Dede'den Faaliyet Raporu - Son Dakika
Yerel

İznik Ticaret Odası Başkanı Dede'den Faaliyet Raporu

İznik Ticaret Odası Başkanı Dede\'den Faaliyet Raporu

İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede, odanın faaliyet raporunu açıkladı.

09.10.2012 13:57

İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede, odanın faaliyet raporunu açıkladı.

Oda üyelerini bilgilendiren Dede, "Bu ramazan meclis üyelerimizin tespit ettiği 500'ü aşkın ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yaptık. Eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla

beraber Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek ilçemizde bulunan 20 ilköğretim okulunun ihtiyaçlarını belirleyip, hiçbir talebi geri çevirmedik, öğrencilerin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Bu ay içinde yine eğitime yönelik bir projemizi daha siz değerli üyelerimizle paylaşacağız" dedi.

Geçen eylül ayında, Çırağan Sarayı'nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin düzenlediği 85 farklı ülkeden bine yakın işadamının katıldığı "60. Yıl Uluslararası İş Forumu" na TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun davetlisi olarak katıldıklarını belirten Dede, "Son olarak üyelerimiz ve diğer İznikli firmaların birbirleri ile kaynaşması için 40'a yakın iş adamımızla Balkan gezisi düzenledik. Ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve yabancı sermayenin İznik'e davet edilmesini hedefliyoruz. İlerde diğer Avrupa ülkelerini gezerek iş imkanlarını araştıracağız" diye konuştu.

(MŞ)

09.10.2012 13: 30: 00

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İznik Ticaret Odası Başkanı Dede'den Faaliyet Raporu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement