Jandarma Bölge Komutanı Karataş Nazilli'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Jandarma Bölge Komutanı Karataş Nazilli'de Ziyaretlerde Bulundu

Jandarma Bölge Komutanı Karataş Nazilli\'de Ziyaretlerde Bulundu

Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Nazilli'de bir dizi ziyarette bulundu.

03.01.2013 21:37

Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Nazilli'de bir dizi ziyarette bulundu.

Karataş'ın ziyaretine Aydın İl Jandarma Komutanı J.Kurmay Albay Bülent Bulut ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman eşlik etti.

Hakkari Çukurca Tugay Komutanlığı görevinden Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı'na atanan Tuğgeneral Salih Karataş, Nazilli'ye gelerek önce İlçe Jandarma Komutanlığına ardından ise İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ve Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya'yı makamlarında ziyaret ettikten sonra Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini (TEMAD) ziyaret etti. Çok sayıda Dernek üyesinin bulunduğu ziyarette uzun süre samimi ve sıcak bir ortamda sohbet edildi.

TEMAD Nazilli Şube Başkanı İbrahim Yağtu, dernekleri ile olarak Tuğgeneral Salih Karataş ve beraberindekileri bilgilendirdi. Aydın Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş ise halkın huzur ve güveni için çalıştıklarını belirtti. Karataş; "Nazilli'de düzenlediğimiz ziyaret programında eski personellerimizi de ziyaret etmek istedik. Nazilli'de böyle bir derneğin oluşu ve üyelerinin de bir hayli fazla oluşu bizleri mutlu etti. Dernek üyesi emekli astsubaylarımızın, toplum için örnek çalışmalar sergileyeceklerine inanıyorum ve kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma Bölge Komutanı Karataş Nazilli'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement